FAQ

Har du frågor? Du kan se några vanliga frågor nedan. Om du inte hittar ditt svar där, ring oss bara (0762 477 160) eller skriv oss ett mail till mormorsbakeri@gmail.com – vi hjälper dig gärna!

 Read in English here

GENERELL INFORMATION

“Vilka är dina öppettider?” – Vi är öppna onsdag till söndag från 09.00 till 20.00 (sista serveringen av buffén klockan 19:30).

“Behöver jag en reservation?” – Om du vill se till att vi har ett bord för dig, speciellt om du är en större grupp, är det bra att göra en bokning. Vanligtvis har vi tillräckligt med utrymme ute för alla, på helgerna kan det bli lite trångt.

“Är parkering tillgänglig?” – Du kan parkera längs gatan runt fastigheten – var god parkera inte i kurvorna, uppfart eller infront av brevlådorna. Vanligtvis är skolan parkeringsplats tillgänglig för parkering också – om inte den dagen kommer vi att meddela dig med ett skylt vid vår entré (En bra tack till de söta människor som erbjuder det!).

“Är din plats barnvänlig?” – Ja det här är väldigt viktigt för oss. Vi har ett inomhus och utomhus lekområde och erbjuder även “små portioner” i vår buffé.

“Kan jag ta med min hund?” – Du kan ta med din hund i trädgården, om du håller den nära dig i ett koppel. Vi har också lite vatten för hundar. Hundar är inte tillåtna inuti huset.

“Vad är dina betalningsalternativ?” – Vi tar kontant, SWISH eller kreditkort

“Var finns ni?” – Nötabrånevägen 28, 37491 Asarum

“Hur kan jag kontakta dig?” – Du kan skriva oss här på Facebook, eller ett mail: mormorsbakeri@gmail.com, eller ring oss: +46 762 477 160

 

MAT

“När serverar du mat?” – Frukostbuffé 09.00-11.30, Lunch 11: 30-16: 00, Middag 16: 00-19: 30. Observera att dessa tider varierar lite, beroende på hur snabbt vi kan sätta upp allt. Men från 09.00 till 19.30 finns alltid en av de tre bufféerna som finns!

“Kan jag se en meny?” – Om du klickar på den här länken hittar du vår meny: https://mormorsbakeri.se/cafe-meny/

“Vilken typ av mat tjänar du?” – Vi serverar bara vegetarisk mat, alla hemlagade och vi gillar att ge dig många intressanta val i vår buffé. Det finns också vegan och glutenfria rätter tillagbara. Förutom våra bufféer erbjuder vi också kakor, kaffe och andra drycker, glass, våfflor, godis och pannkakor.

“Jag har en speciell diet, har du något för mig?” – Vi erbjuder alltid några saker som är vegan / laktosfri, glutenfri och mutterfri. Om du har en annan diet kan du meddela oss en dag i förväg innan du kommer, så vi kan se till att ha något för dig. Du kan alltid be vår personal att visa dig vad som passar din kost när du anländer.

“Kan jag beställa en hel kaka?” – Jo det kan du. Skriv bara oss i förväg eller ring oss.

“Har du take-away?” – Ja, du kan packa en låda “att gå”.

 

ANDRA // B & B // CATERING // SHOP

“Tillfredsställer du händelser?” – Ja det gör vi. Be oss bara om mer information. Du kan också läsa om det här: https://mormorsbakeri.se/catering-2/

“Har du också B & B?” – Ja det gör vi. Be oss bara om mer information. Du kan också läsa om det här: https://mormorsbakeri.se/bb/

“Vad erbjuder du i din butik?” – För närvarande erbjuder vår gårdsbutik främst lokal ekologisk frukt och grönsaker, fruktträd och andra växter. Öppettiderna är desamma som caféet. Du kan läsa mer om det här: https://mormorsbakeri.se/butik-2/

“Har du jobb?” – Om du vill hjälpa till i kaféet eller är bra med matlagning, kan du kontakta oss, vi kanske har något för dig!

Advertisements