FAQ

Har du frågor? Du kan se några vanliga frågor nedan. Om du inte hittar ditt svar där, ring oss bara (0762 477 160) eller skriv oss ett mail till mormorsbakeri@gmail.com – vi hjälper dig gärna!

 Read in English here

GENERELL INFORMATION

“Vilka är era öppettider?” – Vi har öppet onsdag till söndag från 09.00 till 20.00 (sista serveringen av buffén klockan 19:30).

“Behöver jag boka?” – Om du vill se till att vi har ett bord för dig, speciellt om du är en större grupp, är det bra att göra en bokning. Vanligtvis har vi tillräckligt med utrymme ute för alla, på helgerna kan det bli lite trångt.

“Finns det parkering?” – Du kan parkera längs gatan runt fastigheten – var god parkera inte i kurvorna, uppfart eller framför brevlådorna.Om du inte hittar en plats – låt oss veta, vi hjälper gärna!

“Är det barnvänligt hos er?” – Ja, det här är väldigt viktigt för oss. Vi har ett inomhus och utomhus lekområde och erbjuder även “små portioner” i vår buffé.

“Kan jag ta med min hund?” – Du kan ta med din hund i trädgården, om du håller den nära dig i ett koppel. Vi har också lite vatten för hundar. Hundar är inte tillåtna inuti huset.

“Vilka är era betalningsalternativ?” – Vi tar kontant, SWISH eller kreditkort

“Var finns ni?” – Nötabrånevägen 28, 37491 Asarum

“Hur kan jag kontakta er?” – Du kan skriva oss här på Facebook, eller ett mail: mormorsbakeri@gmail.com, eller ring oss: +46 762 477 160

 

MAT

“När serverar ni mat?” – Frukostbuffé 09.00-11.30, Lunch 11: 30-16: 00, Middag 16: 00-19: 30. Observera att dessa tider varierar lite, beroende på hur snabbt vi kan sätta upp allt. Men från 09.00 till 19.30 finns alltid en av de tre bufféerna som finns!

“Kan jag se en meny?” – Om du klickar på den här länken hittar du vår meny: https://mormorsbakeri.se/cafe-meny/

“Vilken typ av mat serverar ni?” – Vi serverar bara vegetarisk mat, alla hemlagade och vi gillar att ge dig många intressanta val i vår buffé. Det finns också vegan och glutenfria rätter tillagbara. Förutom våra bufféer erbjuder vi också kakor, kaffe och andra drycker, glass, våfflor, godis och pannkakor.

“Jag äter specialkost, har ni något för mig?” – Vi erbjuder alltid några saker som är veganska / laktosfria, glutenfria och nötfria. Om du har en annan diet kan du meddela oss en dag i förväg innan du kommer, så vi kan se till att ha något för dig. Du kan alltid be vår personal att visa dig vad som passar din kost när du kommer.

“Kan jag beställa en hel kaka?” – Jo det kan du. Skriv bara oss i förväg eller ring oss.

“Har ni take-away?” – Ja, du kan packa en låda att ta med.

 

ANDRA // B & B // CATERING // SHOP

“Har ni catering till händelser?” – Ja, det har vi. Be oss bara om mer information. Du kan också läsa om det här: https://mormorsbakeri.se/catering-2/

“Har ni också B & B?” – Ja det har vi. Be oss bara om mer information. Du kan också läsa om det här: https://mormorsbakeri.se/bb/

“Vad erbjuder du i din butik?” – För närvarande erbjuder vår gårdsbutik främst lokal ekologisk frukt och grönsaker, fruktträd och andra växter. Öppettiderna är desamma som caféet. Du kan läsa mer om det här: https://mormorsbakeri.se/butik-2/

“Har ni jobb?” – Om du vill hjälpa till i kaféet eller är bra på matlagning, kan du kontakta oss, vi kanske har något för dig!

Advertisement