Företagsevenemang

 Read in English here

Letar du efter en mysig plats att jobba på och äta god vegetarisk mat med ditt företag? Du har du hittat rätt hos oss! Vi är värd för olika företagsevenemang från små till stora. Bara kontakta oss via mormorsbakeri@gmail.com eller 0762 477 160, så hittar vi den bästa lösningen för dig.

Här är några möjligheter:

Ett mysigt arbetsmöte:
Kom med dina kollegor för ett arbetsmöte. Du kan hyra våra rum privat för så många timmar som du behöver. Vi kommer att tillhandahålla kaffe och andra drycker medan du kan arbeta i en avslappnad atmosfär. Du kan välja mellan att äta lunch eller middagsbuffé, kakor eller efterrätter eller bara ett litet mellanmål.

En företagsutflykt:
Det är dags att samla allihop – för en stor grupp (50+) kan du hyra hela huset och / eller hela trädgården. Eller så reserverar du vårt restaurangrum eller paviljonger ute för mindre grupper. Vi kan erbjuda dig en underbar lunch / middag och kakbuffé samt en drinkbuffé med kaffe, te, alkoholfri daiquiri, cider, läskedrycker och så vidare.

En kongress:
Även stora händelser som kongresser är möjliga. Vi kan erbjuda catering för hela dagen med frukost / lunch / middag, kakor och snacks. Hela huset kommer att reserveras för dig, om det inte är tillräckligt stort samarbetar vi med Föreningslokalen i Nötabråne som har utrymme för alla. Om du anländer längre bort kan du också hyra våra Bed & Breakfast-rum.

Vi kan komma till er:
Om du föredrar catering på din plats, är det inte heller något problem! Ta en titt på vår catering sida.

Advertisement