News Blog

Café

HAPPY HOUR!

  Säg nej till matspill. Hålls varje söndag kväll hos Mormors Bakeri. 19.00-19.30 fås all mat och kakor till halvpris. 19.30 Hämta take-away! Kom till tiden och få mat och kakor till 20kr/kg. Vi har ett nytt erbjudande till dig! Varje söndag kväll, har vi happy-hour, där du kan få all vår mat & våra… Continue reading HAPPY HOUR!

Advertisements
Uncategorized

1 Year of Mormors Bakeri!

1-års jubileum på Mormors BakeriSöndag 16 december 2018 från 09.00-20.00Mormor Bakeri vill bli 1 år! Vilket fantastiskt år! Vi startade i december i ett historiskt hus från 1875, som vi renoverade under de senaste två åren och gjorde det till ett café. Vi hade ingen aning om folk skulle komma och tycka om vår plats.… Continue reading 1 Year of Mormors Bakeri!

About us, Café, food

Om maten hos Café Mormors Bakeri!

Om maten hos Café Mormors Bakeri! Enkel, sund och välsmakande vegetarisk mat till ett bra pris! Hos Mormors lagar vi mat efter gamla principer om välsmak och sundhet. Maten är enkel men alltid sammansatt så att en måltid ger dig allt din kropp behöver av energi och näring, vitaminer, mineraler, spårämnen och kostfiber. Låt oss… Continue reading Om maten hos Café Mormors Bakeri!