News Blog

culture, music

Musik i Nötabråne

Musik i Nötabråne - Sommar 2019 "Musik i Nötabråen" är en konsertserie, som skapades av Mormor Bakeri och Studiefrämjandet Sydost. Syftet är att stödja kultur och unga konstnärer i Blekinge genom att ge dem en plats att utföra för en levande publik. Konserterna är gratis. Här är en lista över alla datum. Du hittar alla… Continue reading Musik i Nötabråne

Advertisements
Café

HAPPY HOUR!

  Säg nej till matspill. Hålls varje söndag kväll hos Mormors Bakeri. 19.00-19.30 fås all mat och kakor till halvpris. 19.30 Hämta take-away! Kom till tiden och få mat och kakor till 20kr/kg. Vi har ett nytt erbjudande till dig! Varje söndag kväll, har vi happy-hour, där du kan få all vår mat & våra… Continue reading HAPPY HOUR!

About us, Café, food

Om maten hos Café Mormors Bakeri!

Om maten hos Café Mormors Bakeri! Enkel, sund och välsmakande vegetarisk mat till ett bra pris! Hos Mormors lagar vi mat efter gamla principer om välsmak och sundhet. Maten är enkel men alltid sammansatt så att en måltid ger dig allt din kropp behöver av energi och näring, vitaminer, mineraler, spårämnen och kostfiber. Låt oss… Continue reading Om maten hos Café Mormors Bakeri!