Evenemang

 Read in English here

Har du en speciell händelse som ett bröllop, dop, födelsedag eller ett företag som hyser planat, men vet inte vart den ska gå än?
Varför inte, stanna hos oss! Du kommer att få den mysiga atmosfären i det historiska huset med bra mat och dryck till ett bra pris.

Bara kontakta oss: mormorsbakeri@gmail.com eller 0762 477 160 (alternativtelefon: +45 20 66 67 66)
Om du vill att vi ska komma till dig istället, kolla vår catering sida för mer information klicka här

Här är några olika alternativ för din händelse:

Hur stor är din fest?
Om du är en mindre grupp människor kan du hyra ett av våra rum privat eller en paviljong utanför i trädgården. För större grupper (50+) är det också möjligt att hyra hela huset och / eller trädgården utanför.

Vad skulle du vilja äta?
Vi har allt från enkel till fantasi, alla vegetariska och hemlagad. Du kan välja mellan en varm eller kall buffé, desserter som kakor eller våfflor och en mängd olika drycker. Du kan ta en titt på vår catering sida för inspiration. Det är lättast att bara ringa oss eller skriva oss ett mail med dina önskemål, så vi kan se till att du får exakt vad du vill ha. Särskilda dieter som vegan eller glutenfri är inga problem.

Har du barn?
Vi har ett stort lekrum på övervåningen i huset och även en lekplats utanför. Vi vill också att våra små gäster ska ha en bra tid.

Vill du sova över?
Vi har Bed & Breakfast rum på fastigheten som du kan hyra också. En underbar frukostbuffé väntar på dig på morgonen. Du kan ta en titt på vår Bed & Breakfast-sida.

Vad sägs om dekorationen?
Du kan ta med din egen dekoration som blommor etc. eller vi kan även erbjuda dekoration om du vill.

Har du ett speciellt tema för ditt evenemang?
Vi är kreativa och vi älskar att hjälpa dig att ge ditt evenemang som “lite extra”. Födelsedagskakor med ett namn på den, den ena tårsmormen pratar alltid om från sin barndom, sushi för din asiatiska fest, små smörgåsar för en tefest, en picknickkorg för en romantisk eftermiddag och så vidare.

Hur mycket vill du betala?
Om du har en liten budget, tveka inte att fråga. Vi kan naturligtvis göra något underbart till ett lågt pris.

Det är inte rätt sak än?
Ring oss bara, vi vill hjälpa dig att få det evenemang du drömmer om!

 

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements