
Det är sommar och semestern börjar! Vi är väl förberedda med mycket utrymme i trädgården, vår utomhusbuffé och vår trädgårdsbar. Om du trots detta vill vara säker på att få ett bord inne i huset eller mycket privat i trädgården, låt oss veta på förhand, så gör vi en bokning åt dig.
Vi fyller juni med färska sommarsallader och våra speciella helgbröd på lördag och söndag.
Om du är vegan är rätterna markerade med ett (v) för glutenfria rätter är de markerade med ett (g).
Om du föredrar att äta hemma erbjuder vi även kontaktfri take-away, mini-catering och frysta rätter.
Vecka 22 (31.05. – 06.06.2021)
– Champinjonpotatissoppa (v,g)
– färsk gurksallad (v,g)
– grönsakspaj med inlagd kål och potatis
– Tabbouleh med färska tomater och örter (v)
Bröd: valnötsbröd (v) (lör & sön)
Vecka 23 (07.06. – 13.06.2021)
– “Borscht” ukrainsk rödbetssoppa (v,g)
– Sallad av selleri och zucchini (v,g)
– Bovete-sallad med svamp (v,g)
– sallad med brysselkål (v,g)
Bröd: lökbröd (v) (lör & sön)
Vecka 24 (14.06. – 20.06.2021)
– potatis- och kikärtssoppa (v,g)
– bulgur med fetaost och grönsaker
– potatissallad med dill och gräslök (gf)
– Bakad rödbeta med balsamvinäger och
färsk oregano (v,g)
Bröd: havrebröd (v) (lör & sön)
Vecka 25 (21.06. – 27.06.2021)
– Morot- och ingefärssoppa (v,g)
– asiatiska nudlar med grönsaker (v)
– sallad med äpplen och morötter (v,g)
– blandning av kidneybönor (v,g)
Bröd: morotsbröd (v) (lör & sön)
Vecka 26 (28.06. – 04.07.2021)
– pumpasoppa (v,g)
– röd och vit pizza
– Pommes frites av morot och zucchini (gf)
– gryta med vita bönor (v,gf)
Bröd: Solrosfröbröd (v) (lör & sön)