Ingredienser
- 300g grön paprika
- 2 Schalottenlökar eller rödlökar
- 2 vitlöksklyftor
- ½ msk kummin
- 250 g körsbärstomater
- 1 kruka färsk persilja
- 3 msk olivolja
- 1 ml vitvinsvinäger
- Salt och peppar
- Koka bönorna i saltat vatten, i ungefär 4 minuter. Dränera bönorna, skölj i kallt vatten, och dränera igen.
- Skala löken och vitlöken , skär löken fint och riv vitlöken. Mal kumminen. Skär över tomaterna. Hacka persiljan.
- Stek löken, vitlöken och kummin i olivolja. Vänd i bönorna, tomaterna, persilja och vinäger. Krydda med salt och peppar.
Ingredients
- 300 g green beans
- 2 Shallots or red onions
- 2 garlic cloves
- 1/2 tsp caraway/ cumin
- 250 g cherry tomatoes
- 1 pot fresh parsley
- 3 tablespoons olive oil
- 1 ml white wine vinegar
- salt and pepper
- Cook the beans in salted water for about 4 minutes. Drain beans and rinse them cold and drain.
- Peel the onion and garlic, slice the onion finely and grate the garlic. Grind caraway. Cut the tomatoes in half. Chop the parsley.
- Fry the onions, garlic and cumin in olive oil. Fold in beans, tomatoes, parsley and vinegar. Season with salt and pepper.