Ingredienser
- 1/2 kg grötris
- 2 1/2 l vatten
- 1/2 % salt
- 1 l kokosnötskräm
- 1/2 l sojamjölk
- 2 msk vaniljsocker
- handfull skalade mandlar
- Koka grötriset i vatten. När det börjar koka, stäng av plattan och låt det stå i två timmar med lock.
- Kyl ner riset. Blanda med sojamjölk.
- Vispa kokosnötkrämen med 2 msk vaniljsocker
- Hacka mandlarna och lägg i dom med riset och blanda
- Rör varsamt i kokosnötkrämen
- Servera med karamellsås eller körsbärssås
Ingredients
- 1/2 l porridge rice
- 2 1/2 l of water
- 1/2 % salt
- 1 l coconut cream
- 1/2 l soya milk
- 2 tbsp vanilla sugar
- hand full of peeled almonds
- Boil the rice porridge in water. When it starts to boil, switch the plate off and let it stand for two ours with a lid.
- Cool the rice down. Mix it with soya milk
- whip the coconut cream with 2 tbsp of vanilla sugar
- chop the almonds and put them into the rice and mix
- gently fold the coconut cream in
- serve it with caramel sauce or cherry sauce