Ingredienser
- 1 mellanstor pumpa
- 2-3 liter vatten
- 3 msk hackad ingefära
- 3 msk vegetarisk bouillon
- 6 lökar
- 1 paket kokosnötskräm
- 1/2 kg morötter
- citronsaft
- 1 msk curry
- salt & peppar
Gör så här:
- Ta ut fröna från pumpan. Hacka pumpan i små tärningar och stek dem på pannan tills de är mjuka.
- Hacka (tärningarna) och stek lökarna tillsammans med den hackade ingefäran och curryn.
- Strimla morötterna smalt
- Koka vatten i en stor gryta, tillsätt alla grönsakerna (från ovan) och tillsätt grönsaks bouillonen.
- Koka allting i ½ timme .
- När det är gjort blanda allt med en stavmixer
- Anpassa smaken med citronsaft, salt och peppar
Ingredients
- 1 medium sized pumpkin
- 2-3 l water
- 3 tbsp of chopped ginger
- 3 tbsp vegetable broth
- 6 onions
- 1 package of coconut cream
- 1/2 kg carrots
- lemon juice
- 1 tsp curry
- salt & pepper
- Take the seeds out of the pumpkin. Chop the pumpkin in small cubes and fry them in a pan until they are soft.
- Chop (cubes) and fry onions together with the chopped ginger and the curry
- Shred the carrots in small stripes
- Boil water in a big pot, add all the vegetables (from above) in and add the vegetable broth.
- Boil everything for 1/2 hour
- When it’s done, blend it with a stick mixer
- Adjust the taste with lemon juice, salt & pepper