Pumpa rotselleri biffar // Pumpkin celeriac steaks 

Ingredienser

  • 1 medelstor pumpa
  • 1 rotselleri
  • 2 purjolökar
  • 10 morötter
  • 500 gr mjöl
  • 10 ägg
  • salt & peppar
  • olja
  1. Strimla pumpan efter att fröna tagits ut. Strimla rotselleri och morötter.
  2. Skär purjolöken tunt
  3. Lägg grönsakerna i en gryta och blanda tillsammans med mjöl, ägg, sallad och peppar.  
  4. Värm upp olja i en stekpanna. När det är varmt, lägg en stor sked deg i pannan och tryck ut degen platt.
  5. Stek tills “biffen” är lätt brun, vänd och ta av pannan, när den har rätt färg. (Se till att den inte är rå inne i) 

Ingredients

  • 1 middle sized pumpkin
  • 1 celeriac
  • 2 leek
  • 10 carrots
  • 500 gr flour
  • 10 eggs
  • salt & pepper
  • oil
  1. shredd pumpkin after taking seeds out. Shred celeriac and carrots.
  2. cut leek in thin slices
  3. place vegetables in a pot and mix together with flour, eggs, salat & pepper
  4. heat up the oil in a pan. When it’s hot, place a big spoon of dough in the pan and press flat.
  5. Fry till the “steak” is light brown, then turn it around take it off, when it has the right colour. (Make sure it is not raw inside)