Ingredienser
- 1 kg mjöl
- 700 ml vatten
- 1/2 pakat jäst
- 1 % salt
- sockerr
- 1 paket körsbärstomater
- olivolja
- rosmarin
- Förvärm ugnen till 180°C
- Blanda jästen med vatten och socker och salt. Häll i en gryta och blanda med mjöl.
- Låt det jäsa i ett varmt rum i ca 2 timmar
- Häll degen på en oljad form eller plåt
- Gör med dina fingrar små gropar i degen och häll över olivolja.
- Lägg på körsbärstomater på toppen. Stänk rosmarin över allting
- Baka i ugnen på 180° C i ungefär 40 min
Ingredients
- 1 kg flour
- 700 ml water
- 1/2 package of yeast
- 1 % salt
- sugar
- 1 package of cherry tomatoes
- olive oil
- rosemary
- preheat the oven to 180°
- mix package of yeast in water and sugar and salt. Pour in pot and mix with flour.
- Let it grow in a warm room for about 2 hours
- Pour the dough on an oiled form or tray
- With your fingers make dents in the dough and pour the olive oil over
- Put cherry tomatoes on top. Sprinkle the rosemary over everything
- Bake it in 180° for about 40 min