FESTLIG POTATISSALLAD MED PAPRIKA (GLUTENFRI OCH VEGANSK VARIANT) // FESTIVE POTATO SALAD WITH BELL PEPPER (GLUTEN FREE AND VEGAN VERSION)

Ingredienser 

  • 30 potatisar
  • ½ glas inlagd gurka
  • ½ glas majs
  • 3 paprikor
  • Salt, peppar & örter 
  • Majonnäs (alternativt vegansk majonnäs)
  • Senap 
  • 10 hårdkokta ägg (inga för veganska varianten)
  1. Koka potatisen (tills färdiga, inte för mjuka)
  2. Skär och rensa paprikan och skala äggen
  3. Skär potatisen i medelstora bitar. Tärna gurkan och lägg tillsammans med potatisen och paprikan i en skål. 
  4. För den ikke veganska varianten, tillsätt ägg
  5. Tillsätt majonnäs (eller vegansk majonnäs)
  6. Krydda med salt och peppar efter behag
  7. Rör ihop allt jämnt och pynta med majs och örter 

 


 

Ingredients

  • 30 potatoes
  • 1/2 glass of pickled cucumbers
  • 1/2 glass of corn
  • 3 bell peppers
  • salt, pepper and herbs
  • mayonnaise (alternatively vegan mayonnaise)
  • mustard
  • 10 hard boiled eggs (non for vegan version)
  1. Boil potatoes (until done, not too soft)
  2. Clean and cut bell peppers and peel the boiled eggs
  3. Cut potatoes in medium sized pieces. Dice the cucumber and put them with the potatoes and the bell peppers into a bowl.
  4. For the non-vegan version, add eggs
  5. Add mayonnaise (or vegan mayonnaise)
  6. Season with salt and pepper to your liking
  7. Mix everything evenly and decorate with corn and fresh herbs
Advertisements