Ingredienser
- 30 potatisar
- ½ glas inlagd gurka
- ½ glas majs
- 3 paprikor
- Salt, peppar & örter
- Majonnäs (alternativt vegansk majonnäs)
- Senap
- 10 hårdkokta ägg (inga för veganska varianten)
- Koka potatisen (tills färdiga, inte för mjuka)
- Skär och rensa paprikan och skala äggen
- Skär potatisen i medelstora bitar. Tärna gurkan och lägg tillsammans med potatisen och paprikan i en skål.
- För den ikke veganska varianten, tillsätt ägg
- Tillsätt majonnäs (eller vegansk majonnäs)
- Krydda med salt och peppar efter behag
- Rör ihop allt jämnt och pynta med majs och örter
Ingredients
- 30 potatoes
- 1/2 glass of pickled cucumbers
- 1/2 glass of corn
- 3 bell peppers
- salt, pepper and herbs
- mayonnaise (alternatively vegan mayonnaise)
- mustard
- 10 hard boiled eggs (non for vegan version)
- Boil potatoes (until done, not too soft)
- Clean and cut bell peppers and peel the boiled eggs
- Cut potatoes in medium sized pieces. Dice the cucumber and put them with the potatoes and the bell peppers into a bowl.
- For the non-vegan version, add eggs
- Add mayonnaise (or vegan mayonnaise)
- Season with salt and pepper to your liking
- Mix everything evenly and decorate with corn and fresh herbs