En Corona-säker restaurang

  Read in English here

Här på Mormors Bakeri arbetar vi nära tillsammans med de lokala myndigheterna för att säkerställa att vårt café och restaurang alltid är i enlighet med gällande Corona-åtgärder.

1. Bord ute och inne
Vi har gott om bord med stora avstånd i trädgården. Inne i huset har vi minskat antalet bord för att ge större avstånd.

2. Bokning
Om du är orolig och vill se till att få ett bord med så stort avstånd som möjligt, ring oss – vi reserverar gärna en lämplig plats åt dig! Telefon 0762471960 Alternativ telefon: 00 46 (0) 76-764 49 06

3. Desinfektion
Vi tillhandahåller desinfektionsmedel för våra gäster att använda efter behag och innan vi tar mat. Vi desinficerar också regelbundet de mest besökta områdena som dörrhandtag, bord och badrum.

4. Take-away och (mini-) Catering
Vi erbjuder ALL vår mat och dryck (även alkoholhaltig) även som take-away. Så du kan antingen komma förbi och välja från buffén själv, vi kan packa en låda åt dig, som du kan hämta (låt oss veta om du behöver hämta utan kontakt). Som ett alternativ kan vi också förbereda en varm eller kall catering för dig (från 2 personer)! Ta en titt på vår Catering-sida för att lära dig mer eller bara ring oss Telefon 0 762 477 160 Alternativ telefon: 00 46 (0) 76-764 49 06.

5. Fryst mat
Vill du inte sakna Mormors Bakeri-mat men känner du inte för att äta något på kaféet eller har du lust till att ge dina äldre släktingar något? Inga problem! Vi erbjuder en mängd olika rätter att köpa som frusen mat, så att du enkelt kan värma upp den själv hemma. Mer info här!

6. Händelser
Vi står fortfarande för evenemang som till exempel privata sammankomster som bröllop, dop, examensfester etc. i enlighet med reglerna. Ta en titt på sidorna på webbplatsen eller ring oss för att lära dig mer!

7. Vikten av ett gott humör / En personlig kommentar från Paulina, vår chef
Här på Mormors Bakeri tror vi att lycka är det bästa sättet att hålla sig frisk och det finns inget som ökar vårt immunsystem mer än att njuta av livet, att vara ute i naturen, äta god mat, ta en god drink och spendera tid tillsammans med våra nära och kära och helt enkelt göra det vi älskar att göra! När allt kommer omkring är det livskvaliteten som räknas, inte längden.

För att avsluta den här sidan vill vi säga att vi gör vad vi kan för att ge dig en fantastisk upplevelse även i utmanande tider. Tveka inte att ringa oss om du har några frågor eller speciella önskemål för ditt besök (Telefon 0 762471960 Alternativ telefon: 00 46 (0) 76-764 49 06)

Med vänliga hälsningar,

Paulina och teamet från Mormors Bakeri!

Advertisement