food, Special

November Meny

November kallas ofta för en av de mest obekväma månaderna – grå, mörk och kall. Men för oss är november en härlig månad! Full av förväntan och perfekt för att sakta ner och komma tillbaka till oss själva. Vi värmer caféet med eldar i de gamla ugnarna och det börjar bli så mysigt i vårt lilla hus! Ta en titt på våra specialbröd, soppor och rätter, många av dem veganska (v) eller glutenfria (gf). Vi har även lagt ut våra Julbordsdatum vid det här laget, om du är intresserad av en vegetarisk tolkning av den traditionella svenska högtiden. Ring oss om du har några frågor: 0 762 477 160

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s