Café, food

MARS MENY

Mars kommer och förhoppningsvis kommer våren att vara på väg. Den här månaden är vi tillbaka till våra vanliga öppettider från onsdag till söndag 09.00-20.00! Nedan ser du de specialrätter som vi har förberett för dig. Om du är vegan kommer rätterna att markeras med ett (v), glutenfri med ett (g) som visar vilka rätter som fungerar för dig. När påsken närmar sig kommer vi också att erbjuda hembakat påskbröd att köpa (lördag & söndag). Och naturligtvis kan allt också beställas för Take-away. Vi ser framåt för att träffa dig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s