Café, food, News

APRIL MENY

April är här! Liksom de senaste månaderna lägger vi till några specialrätter i vår vanliga lunch- och middagsbuffé. Om du är vegan markeras rätterna med ett (v), glutenfritt med ett (g) som visar vilka rätter som fungerar för dig. Varje lördag och söndag har vi också härliga sorters bröd till salu. Vårt klassiska veganska bröd kan köpas hela veckan från onsdag. Vi utökade också vårt Catering-erbjudande (be om ett flygblad eller kolla vår hemsida) samt vårt erbjudande om frysta maträtter, om du föredrar att Mormors Bakeri kommer till dig istället!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s